בישקוטים ללא גלוטן
בישקוטים הומצאו במאה ה-15 בחצר דוכס סבויה, הסיבה לכך הייתה לכבוד ביקורו של מלך צרפת, משם נגזר השם “ סבויארדי “, כינויים נוספים אצבעות גברת, לשונות חתול.
זמן הכנה 30 דקות, רמת קושי קלה/בינונית, כ – 25 ביסקוטים ללא גלוטן
המתכון בישקוטים ללא גלוטן הוא חלק מערכת בישול ומשחק ללא גלוטן – מהדורת מאפים ותבשילים ללא גלוטן
חדש מגלוצ’ן ספר ילדים: סיפורי ממלכת גלוטניה – קונכיית הקסם של הנסיכה אנה
יש מבחר ענק של תשורות מגניבות כולל
בישקוטים ללא גלוטן המתכון
בישקוטים ללא גלוטן המצרכים:
- 4 ביצים.
- כפית גרידת לימון.
- שקית סוכר וניל.
- חצי כוס קמח ללא גלוטן רב תכליתי.
- רבע כוס קורנפלור
- כוס סוכר (נחלק לשניים).
- שקית/כף אבקת אפייה
- רבע כוס אבקת סוכר
- קורט מלח
משמש כבסיס למתכון טירימיסו ללא גלוטן
בישקוטים ללא גלוטן הוראות הכנה:
מכינים 3 קערות לחלבונים, לחלמונים, ולחומרים היבשים.
מפרידים את החלבונים לקערה אחת (חשוב שתהיה יבשה ונקייה), את החלמונים לקערה השנייה.
במיקסר עם המקצף במהירות גבוה, מקציפים את החלבונים עם קורט מלח, ומוסיפים לאט את הסוכר עד לקבלת קצף יציב, כ – 6 דקות.
מקציפים את החלמונים עם הסוכר, גרידת הלימון וסוכר וניל עד שמתקבל קצף בהיר ותפוח. בתנועות קיפול עדינות מאחדים בין הקציפות. את קמח הקורנפלור ואבקת האפייה מנפים לקערה נוספת ומערבבים אותם קלות יחד.
מוסיפים את הקמח, הקורנפלור ואבקת האפייה שניפינו לאט לאט לקציפת הביצים עד להטמעה.
מחממים תנור ל – 170 מעלות, מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
מעבירים את הבלילה שנוצרה לשקית זילוף, נגזור חור בינוני בקצה.
מזליפים 3 פסים זה על זה, על מנת ליצור עובי ואורך של הביסקוטים.
עם מסננת ובוזקים על הביסקוטים אבקת סוכר.
אופים כ – 14 דקות עד הזהבה.
מוציאים מהתנור ומקררים, מאפסנים בכלי אטום עד 4-5 ימים.
בתאבון
-
ערכות בישול ומשחק ללא גלוטן, פינת המבצעים
2 ערכות בישול ומשחק ללא גלוטן
2 ערכות בישול ומשחק ללא גלוטן
-
ספרוניי מתכונים ללא גלוטן, פינת המבצעים
מתכונים ללא גלוטן 2 ספרונים
מתכונים ללא גלוטן 2 ספרונים
-
מוצרי חובה לצליאקים
צליאק-קיט ערכה שתסביר עבורכם את הצליאק 3 גלויות
צליאק-קיט ערכה שתסביר עבורכם את הצליאק
כתיבת תגובה