הכול התחיל לפני 3 שנים, כאשר אנה הייתה בת שנה וקצת, גילינו את הצליאק,
מסלול החיים השתנה מהקצה אל הקצה, ביום בהיר אחד מצאתי את עצמי מנסה להבין.
עולם “ללא גלוטן” בתחילה היה לעיתים מייאש, מסובך ופשרני עבורי (התפשרות על טעמים, נראות, טריות וכו’).
בתוכי ידעתי כבר מההתחלה, שידע וניסיון, יפריחו ויפריכו את הרגשות הללו, ואכן כך היה.
מהר מאד התפכחתי ואחרי ההתפכחות, פשוט התאהבתי במטבח המאתגר הזה, מטבח ללא גלוטן,
ובניגוד לסטיגמות על “ללא גלוטן”, הוא יכול להיות טעים מאד, בר ביצוע לכל רמת קושי, בריא יותר, אך בעיקר, מציל חיים, ושומר על בריאותה של ביתי אנה.
שמי חן חן, בחיי המקצועיים אני אשת עסקים, יזמית ואמנית רב תחומית, חוקרת קולינרית, מפתחת מתכונים, ומטפלת NLP דמיון מודרך.
אך, לפני כל אלו אני אמא, והמטרה העיקרית שלי, בעזרת הכלים המקצועיים שרכשתי וצברתי, ליצור עבור הבנות שלי, ארגז כלים שיהיה שמיש לאורך כל חייהן.
ובארגז, לרכז עבורן מידע וכלים, אשר יאפשרו להן לפתח, לצמוח ולהתפתח.
לבסס קרקע יציבה, בטחון עצמי, מוטיבציה ואמונה עצמית.
שתדענה לדאוג לעצמן, ולשמור על בריאותן, בכל מקום ובכל זמן.
כדי שתהיינה מאושרות, וכדי שהעולם יהיה מקום טוב יותר עבורן.
בעמוד זה תמצאו חוויות שלי כאמא לילדה צליאקית, מתכונים ללא גלוטן במיוחד לילדים צליאקים, הסברים על המוצרים שפיתחתי עבור העולם המורכב נטול הגלוטן, מתוך החוויות האישיות שלי.
כאשר עושים משהו טוב, מעבירים אותו הלאה. כך חונכתי.